Hoppa till sidans innehåll

Ny utbildningssäsong börjar snart

18 OKT 2018 11:30
Jägareförbundet informerar: Snart kör vi igång en ny utbildningssäsong 2019. Ni kanske har önskemål om att vi arrangerar en utbildning i din krets?
  • Skapad: 18 OKT 2018 11:30

Snart kör vi igång en ny utbildningssäsong 2019. Vi är ju noga med att fokusera på alla våra medlemmars önskan så därför får ni nu detta mail av mig som ni kan tycka till om. Ni kanske har önskemål om att vi arrangerar en utbildning i din krets? Vi kan inte köra igång för tidigt på året med de flesta utbildningar då man måste hinna anmäla sig men troligtvis kan de komma igång i slutet av feb-början av mars, undantaget fotsnara och ripsnara som då körs när det finns nog med snö. Sedan brukar vi inte ha så många fler utbildningar efter mitten på augusti då jaktsäsongen drar igång på riktigt.

Vi kommer också att arrangera föreläsningar i samarbete mellan länsföreningen och Studiefrämjandet och i år i augusti hade vi tre föreläsningar om älglock för endast medlemmar och det var gratis inträde för dessa. Vi tänkte också troligen köra tre till föreläsningar om älglock i augusti på tre andra platser. 

Men vi tänkte kanske också köra någon annan föreläsning på vintern/ våren för er medlemmar. Har ni tips eller önskemål om något specifikt ämne då? 

Så det jag vill ha synpunkter på är följande: 

  • ·         Någon specifik utbildning som ni tycker bör genomföras i ert område? Gå in på https://jagareforbundet.se/utbildning/kurser/ så ser ni vilka kurser som finns. Vissa kurser som fältvilt, änder, vildsvin, dov etc genomför vi ju inte här.
  • ·         Önskemål om något specifikt tema för föreläsning eller föreläsare under vinter vår för medlemmar?
  • ·         Älglocksföreläsning  i augusti, ev ca 5-8 aug i t.ex Sveg, Bräcke, Sundsvall?
  • ·         För er jaktskytteklubbar så kommer ju särskild info senare vad gäller utbildning av skytteinstruktörer, skjutledare etc efter nyår.

 

Hör av er och ni som är kretsordförande får ju sprida detta i era grupperingar!

Jag vill ha synpunkter senast den 20 november.

Hälsn

 

Christel Johansson

Jaktvårdskonsulent

Jägareförbundet Mitt Norrland

Byggnad 62, Frösö Park

832 56 Frösön

 

010-584 76 49

 

www.jagareforbundet.se

Skribent: Magnus Hansson
E-post: This is a mailto link

Gilla vår Facebook-sida så är du gullig!

 

Postadress:
Östersunds JSK - Skyttesport
Box 627
83127 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info