Hoppa till sidans innehåll
Foto: Klubba Klubba

Kallelse till årsmöte 21 fabruari

26 JAN 2013 16:10
I dagarna har alla medlemmar fått kallelse till årsmöte och inbetalningskort i brevlådan.
  • Skapad: 26 JAN 2013 16:10

Alla medlemmar med en korrrekt adress i registret har fått ett brev med kallelse till årsmöte och inbetalningskort för medlemavgiften.

 

Ett antal inbetalningskort har fått postnummer tryckt på inbetalningskortet två gånger, men ingen postadress. Om du använder det förtryckta inbetalningskortet för att betala medlemsavgiften har det ingen betydelse, det räcker med rätt postnummer. Om det är fel adress eller postnummer ändrar du detta på inbetalningskortet.

 

Eftersom dom flesta betalar via en internetbank, är det viktigt att du alltid anger namn, personnummer och adress på inbetalningen. Det gäller även om du varit medlem tidigare!

 

Familjemedlemskap kan lösas av en eller två vuxna (över 18 år) och alla barn (upp till och med 18 år) boende på samma adress. Om du vill lösa familjemedlemskap betalar du 400 kr och anger namn och personnummer på alla i familjen, och gemensam adress. Om det är svårt att få med allt detta i meddelandet till inbetalningen, kan du mejla uppgifterna till This is a mailto link med en tydlig referens till vilken inbetalning det handlar om, exempelvis personnummer.

 

Det går också att lösa junior-medlemskap för personer upp till och med 18 år, för 100 kr.

 

Alla inbetalningar görs till vårt bankgiro: 5479-5463

 

Välkommen på årsmötet! Meddela gärna om du tänker komma, så blir det enklare att planera fikat!  Denna gång håller vi till på Åsbygdens naturbruksgymasium i Ås. Marchaller kommer att lysa vid skolans huvudingång. Här är finns vägbeskrivning:

 

http://www.hitta.se/%C3%A5sbygdens+naturbruks-gymnasium/%C3%A5s/xjww41qooJ?var=Krokom&vad=naturbruksgymnmasium

 

Jag bifogar kallelsen med dagordning som PDF-dokument.

 

 

Skribent: Magnus Hansson

Gilla vår Facebook-sida så är du gullig!

 

Postadress:
Östersunds JSK - Skyttesport
Box 627
83127 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info